Quinter Blog

We want to share!

De wereld verandert. Chaos is the new normal. Benut die kans!

De wereld verandert. Chaos is the new normal. Benut die kans!

Bekijk dit inspirerende interview met Parag Khanna, buitenlandadviseur van president Obama. Khanna vertelt over het falen van het huidige wereldsysteem en voorziet de overgang naar een nieuwe, maar compleet chaotische wereld vol innovatie, creativiteit en kansen. Míts je niet bang bent.

De macht om de wereld te veranderen komt te liggen bij ons als gewone mensen.

Khanna's dringende boodschap aan de komende generatie is: bouw samen aan de toekomst. Niemand in de wereld acteert nog als individu, alles is met elkaar verbonden. Werken in teams om met elkaar de antwoorden te vinden op de uitdagingen waar je voor staat is cruciaal.

Succesvol samenwerken in een team is voor de bestaande organisaties van levensbelang.

Quinter omarmt de visie van Parag Khanna. Die sterk veranderende en onvoorspelbare wereld is een van de belangrijkste motieven voor oprichting van Quinter. Daarom organiseert Quinter het 2-daags incompany programma Teamwork waarin je met je team leert het volledig potentieel te ontdekken.

Deelnemen in een team dat volledig ‘in flow’ werkt wordt omschreven als magisch. Maar het is niet vanzelfsprekend dat jouw team dit automatisch ontwikkelt. Als er geen aandacht is voor de kracht en het talent van ieder individu, krijgt een team niet de kans het werkelijke gezamenlijke potentieel aan te spreken. Doordat je leert te verbinden vanuit wie je in essentie bent, creëer je meer fun en flexibiliteit voor jou én in het team, en wordt de souplesse en innovatiekracht versterkt.

Rate this blog entry:
1
Tip: film & boek "The Power of the Heart" uitgebra...
Inspirerend filmpje: Een kikker laat zich niet kok...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Saturday, 25 May 2019

Captcha Image