Quinter Blog

We want to share!

Quinter werkt mee aan item over coaching & persoonlijk leiderschap op RTL4

Quinter werkt mee aan item over coaching & persoonlijk leiderschap op RTL4

Op zondag 13 september & zaterdag 19 september aanstaande zendt RTL4 een special uit over coaching & persoonlijk leiderschap in programma Lifestyle Experience waaraan Quinter heeft mogen meewerken.

De opnames

Wat een gave ervaring! Op vrijdag 29 augustus werd in Woudschoten Conferentiecentrum een kort item geschoten door de TV crew van RTL, waarin ik namens Quinter in een kort item heb mogen vertellen over het belang van het voeren van regie over jouw eigen leven. LifeStyle Experience is een special van een uur rondom uiteenlopende thema's. Dit keer is er aandacht voor coaching & persoonlijk leiderschap.

Aanbieding: 1-daagse training Quinter Experience op vrijdag 2 oktober!

Speciaal vanwege de uitzending op RTL4 over coaching en leiderschap bieden we een unieke training aan om kennis te maken met Quinter en om onze werkwijze te ervaren. Op vrijdag 2 oktober tussen 09.00-17.00 uur organiseren we een volledig en intensief dagprogramma voor iedere professional die zijn of haar potentieel ten volste wil inzetten. 

Kosten: €375,- incl. BTW (ipv €475,-)
Locatie: Woudschoten Conferentiecentrum Zeist
Aantal beschikbare plaatsen: BEPERKT

» Programma & Inschrijven

 


Wanneer wordt het item uitgezonden?

Op zondag 13 september om 14.20 uur op RTL4 en zaterdag 19 september om 15.10 uur op RTL5. Er komen gedurende een uur verschillende onderwerpen voorbij, waaronder een item over het volgen van een leiderschapsprogramma bij Quinter.

Reageren of vragen?

Laat na de uitzending in de reacties weten wat je van het item vindt! Vragen stellen kan natuurlijk ook hieronder, of via LinkedIn of Facebook.

P.S...

Wist je dat Quinter al haar programma’s ook Incompany aanbied en dat volledig op maat gesneden Incompany programma’s de kern vormen van de Quinteractiviteiten? Kijk hier wat Quinter Incompany voor jouw organisatie kan betekenen.


Dit bericht is onderdeel van de serie Quinter op Reis. Wij zijn allemaal op reis. Van en naar mensen, plaatsen en gebeurtenissen. Onderweg doen we inzichten op, delen we, gaan we avonturen aan, leren we medereizigers kennen. Quinter gaat met je mee om je te inspireren op jouw reis! Klik hier om een (gratis) abonnement te nemen op Quinter op Reis.

Rate this blog entry:
1
Leven vanuit de essentie 'wat jij te bieden hebt' ...
Reinventing Organisations, hoop of hype? Over orga...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Saturday, 25 May 2019

Captcha Image