Quinter Blog

We want to share!

Tip: film & boek "The Power of the Heart" uitgebracht

Tip: film & boek "The Power of the Heart" uitgebracht

Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende en Deepak Chopra met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart.

Nederlandse auteur Baptist de Pape sprak met hen en vele anderen. Hij creëerde een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Chopra en Angelou inspireren, maar De Pape overtuigt!

Luister naar de stem van je hart

In zijn boek The Power of the Heart beschrijft Baptist de Pape wat we in ons dagelijks leven allemaal voor elkaar kunnen krijgen als we de moed hebben om naar de stem van ons hart te luisteren. Die boodschap wordt in zijn boek bevestigd door pakkende persoonlijke verhalen en wijsheden van een ongeëvenaarde verzameling -18 personen zijn door De Pape geïnterviewd- van de meest vooraanstaande spirituele denkers, schrijvers en wetenschappers van deze tijd onder wie Eckhart Tolle, Jane Goodall, Deepak Chopra en Paulo Coelho.

Baptist de Pape over The Power of the Heart:

`We hebben onszelf geprogrammeerd om alles in ons leven rationeel te benaderen. Dit boek laat ons juist zien hoe de stem van ons hart onze kijk op geld, gezondheid, relaties en andere facetten van het leven op verbluffende wijze kan veranderen. Ik kan nauwelijks beschrijven hoe bevoorrecht ik ben dat ik van 18 ware iconen heb mogen leren. Zonder hun inzichten en wijsheden had ik dit unieke, indrukwekkende project niet kunnen realiseren. Datzelfde geldt voor de onvoorwaardelijke en niet aflatende steun van mijn partners Arnoud Fioole en Mattijs van Moorsel.´

Boek en film wereldwijd uitgebracht

Het bijzondere project van Baptist de Pape verschijnt niet alleen in boekvorm, er is ook een film van gemaakt. Extra bijzonder is het feit dat de rechten wereldwijd zijn verkocht. Zeker is dat het leven van De Pape een andere wending krijgt begin oktober, als boek en film verschijnen. Of niet natuurlijk, als hij gewoon zijn hart blijft volgen.

"You will never be able to escape from your heart. So it's better to listen to what it has to say"

Paulo Coehlo
in: The Power of The Heart

Rate this blog entry:
1
Marius Appelman, oprichter Riksja Travel, over Qui...
De wereld verandert. Chaos is the new normal. Benu...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Saturday, 25 May 2019

Captcha Image